29 mei 2024

Personal training in Rotterdam volgen bij FreeWerkt

2 min gelezen
Resultaat

Sinds kort volg ik personal training in Rotterdam bij FreeWerkt. Zij zijn gespecialiseerd in krachttraining in combinatie met conditie. Ze helpen mij om mijn doelen te bereiken. Personal training heeft dan ook veel voordelen. Doordat je echt goed wordt begeleid kun je jouw doel beter bereiken. Bovendien blijf je ook meer gemotiveerd wanneer je een uitdagende training volgt. Met een personal training zorgt je coach altijd voor voldoende uitdaging op jouw niveau.

Personal training in Rotterdam

Personal training in Rotterdam met goede begeleiding

Voorheen sportte ik altijd in sportscholen en deed ik eigenlijk maar wat. Dat had het gevoel dat ik de verkeerde oefening deed voor mijn doel en ze bovendien ook nog verkeerd uitvoerde. Achteraf gezien ben ik vooral erg blij dat ik in die tijd geen blessure heb opgelopen want volgens mij heb ik door het verkeerd uitvoeren wel wat spieren en gewrichten teveel belast. De personal training in Rotterdam bij FreeWerkt zorgt ervoor dat ik scherp blijf en mijn doel voor ogen houd. Zo behaal ik sneller resultaat.

Oefeningen

Verschillende abonnementen

Je hebt bij FreeWerkt verschillende abonnementen. Zo is er het Free to start pakket voor als je nog niet zeker weet of personal training iets voor jou is. Je kunt het dan 1 maand uitproberen. In het pakket zitten 4, 8 of 12 personal trainingen, een strippenkaast voor 10 Power Workout trainingen, een begin- en eindmeting met foto’s, voedingsadvies en eventueel een trainingsplan. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om met begeleiding te sporten. Ik heb dit pakket zelf gedaan en was daarna erg tevreden dus nu heb ik een ander pakket. Je hoeft ook niet met het Free to start pakket te beginnen. Op de website zie je de inhoud en prijzen van alle pakketten en kun je zelf bepalen welk abonnement het beste bij jou past.