16 juni 2024

Een personal trainer Den bosch die u moet hebben

2 min gelezen
rulespt-logo

U wilt graag een personal trainer Den Bosch hebben die u het beste kan helpen met uw doel? Dan kunt u het beste terecht bij Rules PT. Rules PT is namelijk een personal trainer die er voor zorgt dat u uw doel op de beste en snelste manier mogelijk haalt, ongeacht wat voor werk/school je doet, of welke leeftijd je hebt, Rules PT wilt u altijd met plezier helpen en haalt zijn motivatie van u vandaan. Zo is er veel ervaring in dit bedrijf waardoor u altijd kan rekenen op het beste van het beste. Dit kunt u dan verwachten in uw trainingsschema’s en in uw voedingsprogramma.

Hardlopen

Mijn ervaring met Rules PT

Mijn ervaring met Rules PT is zeer positief. Zo heb ik altijd aan fitness gedaan maar heb moeten stoppen omdat ik helaas een jaar geleden zwaar geblesseerd ben geraakt en hiervoor heb ik onder het mes gemoeten. Ik ben dan onlangs volledig hersteld en leek mij het weer handig om het fitness weer op te pakken. Alleen de personal trainer die ik eerst altijd had is niet meer actief in deze regio dus moest ik maar naar een nieuw bedrijf zoeken. Zo heb ik dat via het internet gedaan en ben ik uitgekomen op de hoog aangeschreven Rules PT. Dit bedrijf heeft een informatieve site waarop ik makkelijk in het klein kon zien hoe dit bedrijf in zijn werking gaat. Zo had ik oprechte interesse in dit bedrijf en daarom heb ik contact gelegd zodat ik de eerste les kon nemen. Zo heb ik deze gehad en dat verliep zeer goed omdat ik op de juiste manier wordt geholpen. Zo heb ik nog meer lessen genomen en doe ik dit nu nog steeds.