16 juni 2024

Zoek je een Triumph oldtimer? Lex Classics!

2 min gelezen
Triumph oldtimer

Ben jij op zoek naar een Triumph oldtimer? Dan kan ik je Lex Classics van harte aanbevelen. Bij deze autodealer kun je terecht voor allerlei oldtimers van verschillende merken, maar ook nieuwere modellen. Ik heb onlangs mijn oldtimer bij deze dealer gehaald en ben erg tevreden met hoe dit verlopen is. In deze blog lees je daar meer over.

Triumph oldtimerTriumph oldtimer en de rest van het aanbod

Lex Classics is een dealer in Waalwijk waar je terecht kunt voor in- en verkoop van onder andere oldtimers. In hun showroom kun je (op afspraak) op je gemakje alle auto’s bekijken en krijg je de gelegenheid om een proefritje te maken in de auto waar je voorkeur naar uit gaat. De medewerkers zijn heel aardig en nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden. Voordat je naar de showroom gaat, kun je ook een kijkje op de website nemen. Hier staat het gehele aanbod, inclusief informatie en foto’s. Wanneer een auto gereserveerd of verkocht is dan staat dat ook op de website aangegeven. Naast een Triumph oldtimer kun je bij Lex Classics ook terecht voor een oldtimer van onder andere de volgende merken: Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, Mercedes, Porsche, Rover en Volkswagen. Neem gerust eens een kijkje op de website om het volledige aanbod te bekijken.

Een bijzondere auto in je bezitTriumph oldtimer

Met een Triumph oldtimer heb je een bijzondere auto in je bezit. Het is een populair Engels merk dat in de jaren 50, 60 en 70 mooie auto’s heeft geproduceerd. Wanneer je een een oldtimer koopt bij Lex Classics weet je zeker dat het met de betrouwbaarheid en kwaliteit goed zit. Dit vind ik ook zo fijn aan deze dealer, de passie voor oude auto’s straalt er vanaf en dat merk je aan alles.