29 mei 2024

Wandplanken hier bestellen

2 min gelezen

Wandplanken, deze heb ik besteld bij debetoverdezolder.nl. Omdat ik zo ben verrast over de kwaliteit van mijn bestelling. Ben ik daarom op het idee gekomen om mijn ervaring achter te laten op deze blog. Omdat ik samen met mijn man ons droomhuis heb laten bouwen. Wilde ik onze inrichting natuurlijk ook tot in detail naar onze smaak. Echter vond ik het lastig om onze binnenkomst hal sfeer te geven. Daarom ben ik eens op het internet gaan kijken om op zoek te gaan naar wat mooie ideeën. Toen ik op de website terecht kwam van De Betoverde Zolder kwam ik op de pagina van de wandplanken. Op de foto’s was te zien hoe mooi en robuust deze eruit zien en toen ik ook kon zien dat er een ruime keuze is in de maat en ook behandeling van het hout, besloot ik een bestelling te plaatsen.

Wandplanken

Wandplanken nog mooier dan op de foto

Ik heb ervoor gekozen om een tweetal wandplanken te bestellen geheel naar mijn smaak. Deze werden netjes verpakt bij ons thuis geleverd en mijn man kon direct gaan monteren. Dit was toch wel een schot in de roos want ver boven verwachting is de kwaliteit erg goed en dat zie je ook aan de uitstraling. Onze binnenkomst hal is nu echt helemaal af en ik ben blij dat ik dit adres heb gevonden. 

Omdat je hier echt wordt verrast met je bestelling, kan ik een ieder aanraden om eens een kijkje te nemen op de website. Je zal al snel een goede indruk krijgen. Overigens kun je hier voor meubels ook uitstekend slagen heb ik al gezien. Kortom, dit is een adres om te onthouden en zeker te bezoeken. Bij deze wens ik je vast veel plezier met het ontdekken van de website. Dus hierbij laat ik een groot compliment achter voor dit bedrijf.

Betoverde zolder