20 april 2024

Aanrechtblad graniet kopen

2 min gelezen
aanrechtblad van graniet te kopen

Graniet aanrechtblad in de keuken

Zoekt u iets nieuws voor in uw keuken en staat u op het punt om uw keuken helemaal aan te pakken? Dan raden wij u aan om een aanrechtblad van graniet te kopen. Dit blad straalt luxe uit en zorgt voor een zeer fraaie sfeer en uitstraling. Lees snel meer over het mooie granieten aanrechtblad!

Graniet ideaal voor in de keuken

Verrijk uw keuken met een prachtig keukenblad van graniet. Bent u benieuwd waarom wij u aanraden om een aanrechtblad van graniet te kopen? Graniet is keihard dankzij een uithardingsproces van soms wel duizenden jaren en is hierdoor krasbestendig en snijvast. Graniet is daarnaast ook zeer hittebestendig en om die reden ideaal voor in de keuken. U kunt dus zonder problemen even een hete pan op het granieten aanrecht neerzetten.

De kleur van graniet

Wist u dat de samenstelling van graniet voor de kleur zorgt? De samenstelling van de verschillende mineralen zorgen voor bijvoorbeeld een witte, zwarte of roze kleur. Graniet is dus voor 100% een natuurproduct en leuk te combineren met bijvoorbeeld houten meubelen. Of u nu een klassieke, warme of moderne uitstraling in huis hebt, graniet past overal bij!

Zeer sterk keukenblad

Doordat graniet uit mineralen bestaat, betekent dit dat elk aanrechtblad van graniet uniek zal zijn. Naast uniek geniet u er ook van dat het aanrechtblad zeer sterk, hittebestendig, slijtvast, krasbestendig, snijvast en slijtvast is. Uw granieten aanrechtblad zal dus nooit zomaar breken, scheuren, slijten of verkleuren.

Reinigen van uw aanrechtblad

Het in optimale staat houden van uw granieten aanrechtblad is niet moeilijk. Wij raden u aan om geknoeid vocht gelijk af te nemen, anders kan er eventueel uitslag ontstaan. Gebruik bij het schoonmaken geen agressieve reinigingsmiddelen. Hierdoor kan de glans of kleur aangetast worden. Voor een optimaal blad raden wij u aan om uw aanrechtblad regelmatig te laten impregneren. Zo maakt u de toplaag sterker.

Meer lezen over interieur?

De schoonmaak van het aanrechtblad is zeer simpel. U maakt een sopje van lauw water met een zacht schoonmaakmiddel. U poetst hiermee het oppervlak en u bent weer klaar. Wilt u meer blogs lezen over interieur? Klik dan hier.