20 april 2024

Tips om het maximale uit je tuin te halen

2 min gelezen
Meubelen voor de tuin

De achtertuin is voor veel mensen hun favoriete plekje en zeker nu de zomer in volle gang is, brengen we er weer massaal onze tijd door. Geniet jij er ook zo van om tijd heerlijk te vertoeven in je achtertuin en wil je weten hoe je het maximale uit je tuin kunt halen? In dit artikel lees je er meer over.

Creëer een plek om lekker tot rust te komen

Wat is er lekkerder dan even helemaal tot rust komen in je eigen tuin? Of het nou is tijdens je vakantie of na een dag hard zwoegen op je werk: door je tuin in te richten met comfortabele tuinmeubelen kun je ultiem relaxen! Bij comfortabele tuinmeubelen kun je denken aan verschillende varianten. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een lekkere ligstoel, maar dit jaar is de rieten hangstoel ook enorm populair! Mogelijk heb je dit type hangstoel al eens voorbij zien komen in folders, op social media of bij een meubelzaak in de buurt. 

Door je tuinmeubilair te voorzien van grote en zachte kussens kun je er optimaal in tot rust komen. Ben je benieuwd naar de laatste trends op het gebied van tuinmeubelen? Neem dan eens een kijkje op de website van Fonteyn of kom eens langs in de uitgebreide showroom!

De vele voordelen van een blokhut in je achtertuin

Een blokhut of tuinhuis kan een hoop verschillende voordelen bieden. Allereerst is het natuurlijk een ideale plek om het één en ander in op te bergen, zoals fietsen, gereedschap, speelgoed of tuinmeubilair tijdens de herfst en de winter. Door je spullen op te slaan in een blokhut of tuinhuis, blijven deze beschermd tegen het weer en tegen eventuele diefstal. Daarnaast maak het dat je tuin er een stuk opgeruimder uitziet! Een blokhut of tuinhuisje is dus de ideale opslagplek, maar het biedt nog meer voordelen. Kies je bijvoorbeeld voor een tuinhuis met mooie openslaande deuren en voorzie je het van een heerlijke loungeset, dan kun je ook buiten de zomermaanden om heerlijk van je tuin genieten. Je kunt er ook voor kiezen om je tuinhuis te voorzien van een buitenkeuken! 

Blokhutten en tuinhuizen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en materialen. Voor iedere tuin en voor iedere smaak is er ongetwijfeld een passend model!