29 mei 2024

Taatsdeuren zijn zeer praktische deuren

1 min gelezen

Wilt u van uw huidige deur af en er een moderne en nieuwe soort deur in hebben? Dan zijn taatsdeuren misschien wel iets voor u!

 

Wilt u aan de inrichting van uw kantoor of instelling een speciaal design element toevoegen? Maco-Design kan voor u een prachtige taatsdeur installeren. Een taatsdeur is een soort deur die steeds meer in schwung begint te raken. Het is een elegante deur die zij al meerdere malen hebben geïnstalleerd bij hun klanten. Zij kunnen deze deur van meerdere verschillende materialen maken. Zij kunnen bijvoorbeeld een deur voor u maken van ruw, onbehandeld materiaal, een stijl die net als de taatsdeur momenteel erg populair is. Uiteraard kunnen ze een dergelijk deur ook mooi voor u afwerken, of hier op een andere manier een speciaal element aan geven.

Wilt u taatsdeuren? Dan bent u aan het juiste adres bij Maco Design! Zij hebben zeer kwalitatieve taatsdeuren maar ook nog meer producten. Bij Maco Design vindt u de mooiste producten voor uw interieur voor de scherpste prijs!

 

Wat zijn taatsdeuren?

  • Taatsdeuren zijn deuren die om zijn verticale as draaien
  • De as zit niet vast aan een van de deurspijlen
  • De draaipunten van taatsdeuren zitten aan de boven- en onderkant van de deur.