29 mei 2024

Shea butter kopen

2 min gelezen
Creme

Wilt u shea butter kopen, maar weet u nog niet precies wat het precies is. Of wilt u eerst nog meer informatie krijgen over dit product? Lees dan zeker even verder. Shea butter is 100% natuurlijk product die uit de noten van de Karité boom worden gewonnen. De Karité boom wordt ook wel de Boom des Levens genoemd vanwege de vele bijzondere eigenschappen van de boom.

Gezicht

Waarom moet u shea butter kopen?

Shea butter zorgt voor een positief effect op uw huid en haar. Het wordt al eeuwenlang gebruikt in Afrika en nu is het ook naar ons kikkerlandje over komen waaien. Door de vitamines A, E en F zorgt het ervoor dat de cel vernieuwing van uw huid wordt geactiveerd en het bevordert de genezing van uw huid. Daarnaast zorgt de vitamine E ervoor dat de huid vocht vasthoudt wat tegen een droge huid zal werken. Hierdoor wordt uw huid soepel en elastisch en ziet het er goed verzorgd uit. Daarnaast biedt het ook nog een lichte bescherming tegen de zon.

Shea Butter kopen

Shea butter voor uw haar

Zoals gezegd kan de shea butter ook gebruikt worden voor het haar. Droog en beschadigd haar zal hersteld worden door het gebruik van de shea butter. Er is een shea butter conditioner die u hiervoor kunt gebruiken. Laat de conditioner even in uw haren trekken en spoel het daarna uit voor een optimaal effect. Zo zorgt u ervoor dat uw haar meer leven krijgt en er een stuk verzorgder uitziet. Bent u ook zo benieuwd naar welke positieve effecten de shea butter voor u kan hebben? Schaf deze dan direct aan en laat uzelf verrassen.