23 juli 2024

PT Room B.V. voor al uw trainingen

2 min gelezen
Logo-PT-Room

U bent op zoek naar een personal trainer die u het beste kan helpen met het halen van uw doel? Dan bent u bij PT Room B.V. op het juiste adres. PT Room B.V. is namelijk een personal trainer die al vele jaren ervaring heeft in het geven van persoonlijke trainingen. Zo weet elk personeelslid precies hoe ze elke klant/sporter de beste training kunnen geven op elk moment. Dit houd in dat de trainingen niet alleen worden aangepast op uw doel en uw kwaliteit, maar ook op uw stress en/of energielevel op die dag. Dit allemaal zorgt ervoor dat u snel uw doel haalt en dit doel dan ook goed vast kan houden.

PT-ROOM

Mijn ervaring met PT Room B.V.

Mijn ervaring met PT Room B.V. is zeer positief. Zo ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in sporten bij een personal trainer, en zo heb ik hier al veel informatie over gelezen, maar heb ik nooit de stap gezet om mezelf in te schrijven. Toch heb ik dit een paar weken geleden gedaan en daarom ben ik in de buurt gaan kijken naar bedrijven die lessen kunnen geven die echt resultaat geven. zo ben ik langs vele bedrijven en sportscholen geweest maar ben ik langer blijven hangen bij PT Room B.V. Deze sportschool heeft mij vriendelijk behandeld en ik heb een goede uitleg gekregen over hoe de sportschool en zijn personal trainers hier te werk gaan. Daardoor heb ik mezelf ingeschreven bij PT Room B.V. en heb zijn de lessen zeer goed, omdat ik in een korte tijd al veel resultaat zie.