16 juni 2024

iPhone repareren Rijswijk laat u doen door Telgefixt

1 min gelezen

Wilt u zeker weten dat uw iPhone of een ander toestel wordt gemaakt door een professioneel bedrijf met goed opgeleid personeel, uitstekende service en duidelijke reparatie en garantie voorwaarden voor uw reparatie? Dan bent u bij iPhone repareren Rijswijk aan het juiste adres! Uw reparatie is bij iPhone repareren Rijswijk in juiste handen.

Telgefixt repareert alle toestellen van de iPhone collectie. Zo repareren ze de iPhone X, iPhone 8, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6S en zelfs de iPhone 5 serie.  iPhone repareren Rijswijk is gevestigd in Delft aan de Martinus Nijhoflaan 72-74.

Onlangs heb ik ook mijn iPhone laten repareren door iPhone repareren Rijswijk. Ik dacht namelijk dat ik mijn telefoon kon weggooien aangezien er geen beeld meer kwam op het beeldscherm. Ik heb contact opgenomen met Telgefixt en zij vertelde mij dat ik kon langskomen wanneer het mij uit zou komen en dat mijn telefoon dan direct gemaakt zou worden. Ik ben daarom direct langs gegaan en zij hebben mijn iPhone binnen zeer korte tijd gerepareerd. Ik ben er super blij mee! Daarnaast hoefde ik ook een zeer lage prijs te betalen. iPhone repareren Rijswijk is echt een aanrader wanneer uw iPhone of ander toestel helaas kapot is gegaan.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met iPhone repareren Rijswijk? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via het nummer 015-3647277. Reageren ze niet via de telefoon dan kunt u ook altijd een e-mail sturen naar info@telgefixt.nl.