16 juni 2024

Mogelijkheden bij iPhone scherm vervangen

2 min gelezen
Apple

Je iPhone scherm vervangen klinkt als een dure reparatie. Toch valt dat in de praktijk reuze mee. Er zijn diverse reparateurs waar je terecht kunt voor een dergelijke reparatie. Je moet dus wel opletten dat je de kwaliteit geleverd krijgt die je verwacht. Met name bij iPhone schermen kunnen er grote verschillen zijn in kwaliteit.

iPhone scherm vervangen

iPhone scherm vervangen ook nodig voor behoud van functionaliteit

Als er een barst in je scherm zit wil je graag je iPhone scherm vervangen. Het is natuurlijk erg lelijk en zonde maar omdat tegenwoordig alle telefoons een touch screen hebben, kan een barst in het display ook de functionaliteit van het toestel beïnvloeden. En dat is natuurlijk ontzettend irritant want je wil gewoon dat je telefoon het goed doet. Het scherm van je iPhone vervangen is dan een goede keuze. Deze reparaties zijn minder duur dan het lijkt. Een scherm vervangen kost gemiddeld zo’n 30 minuten. Deze reparatie kan uitgevoerd worden terwijl je wacht. Zo ben je jouw telefoon niet langer kwijt dan nodig is.

Gebroken glas

De beste kwaliteit met een origineel scherm

Zoals gezegd zijn de verschillende in kwaliteit vrij groot. Bij sommige reparateurs kun je namelijk kiezen uit verschillende mogelijkheden. Zij bieden bijvoorbeeld geen Apple schermen aan maar replica’s. Ook heb je in sommige gevallen de mogelijkheid om te kiezen voor een refurbished scherm. Dit is eigenlijk gewoon een andere naam voor een tweedehands scherm. De beste kwaliteit krijg je echter met een origineel Apple scherm. Sommige reparateurs werken ook alleen met deze schermen omdat ze die kwaliteit willen bieden. Je krijgt dan ook nog garantie op het net geplaatste scherm. De kosten voor een origineel scherm zijn wel iets hoger maar de kwaliteit is dit absoluut waard. Zeker als je nog een flinke tijd met je telefoon wil doen dan kun je het beste kiezen voor een origineel scherm.