16 juni 2024

Een huis is Costa Blanca te koop

2 min gelezen

Puurspanje is een makelaar die actief is in Spanje. Dit bedrijf verkoopt huizen die in Costa Blanca te koop staan aan Nederlanders die graag in Spanje willen wonen. Het is een familiebedrijf die door de jaren heen tot een waar makelaarsbedrijf is uitgegroeid. Ze werken hard om te zorgen dat jij in jouw droomland kan wonen. Ze zijn begonnen met het bedrijf omdat ze zelf ook in Spanje wilden wonen maar merkte hoe lastig het was om een goed huis te vinden en alles rond het huis te regelen als je de taal niet goed spreekt. Puurspanje heeft op het moment een huis in Costa Blanca te koop staan, dus pak je kans en neem een kijkje op de website.

Kennismaken op events

Als je goed kennis wilt maken met de mensen van Puurspanje dan kun je dit doen door op een event in Nederland of België te gaan. Hier staan ze meestal op events om te laten zien wat ze doen en om hun passie te laten zien. Alle grote exposities staan ze om kennis te maken met de mensen die graag in Spanje willen gaan wonen. Ze staan niet alleen in Nederland en in België, maar ook in Spanje om te laten zien wat ze kunnen doen en wat er allemaal mogelijk is, ook doen ze dit om Nederlanders die al in Spanje wonen kunnen helpen met verhuizen.

Het aanbod

Ze hebben een enorme collectie aan huizen die ze kunnen verkopen aan Nederlanders. Naast een grote collectie aan huizen hebben ze ook een hele brede collectie aan huizen. Ze hebben rijtjeshuizen tot aan villa’s die uitkijken op de zee.