29 mei 2024

C1 rijbewijs halen

2 min gelezen
C1 rijbewijs halen

Waarom voor mij C1 rijbewijs halen belangrijk was is omdat. Vroeger gingen wij altijd met onze kinderen op vakantie naar de camping. Het liefst gingen wij naar Spanje of Italië. We gingen met onze eigen caravan en de heen- en terugreis duurden dus een aantal dagen, want wij deden rustig aan. Nu zijn wij wat ouder, de kinderen zijn het huis uit en wij zijn onze caravan een beetje ontgroeid. Wij hebben dus besloten dat wij die gaan verkopen en een camper willen hebben. Maar hier mogen wij niet zomaar mee rijden, daarvoor moet je dit rijbewijs hebben. Dus mijn man en ik zijn enkele maanden geleden begonnen bij Verkeersschool Wesseldijk en inmiddels zijn wij in het bezit van ons rijbewijs.

Vakantie

C1 rijbewijs haal je niet zo maar

Ik dacht eigenlijk dat ik een aantal uren zou moeten lessen en dat ik dan het C1 rijbewijs wel zou hebben, maar dat bleek toch even anders te zijn. Je moet namelijk twee theorie-examens doen en een keer praktijkexamen. Gelukkig hebben, zowel mijn man als ik, het allebei in een keer gehaald. Dit was ons niet gelukt zonder Verkeersschool Wesseldijk. Zij hebben ons echt geweldig geholpen met alles.

Verkeersschool Wesseldijk is top!

Deze verkeersschool heeft echt geweldige instructeurs in dienst. Zij namen alle tijd voor ons en lagen alles goed uit. Wij hebben een cursus van 10 uur (rijles) gedaan en daarnaast hebben wij theorie geleerd. Wij hadden hiervoor een pakket gekocht. In dit pakket zaten de lesuren, theorie en examen. Er hing wel een prijskaartje aan dit pakket. Wij betaalden ruim 1400 euro per persoon. Maar het was het wel allemaal dubbel en dwars waard.

Camper

We hebben nu allebei ons C1 rijbewijs, de caravan staat te koop en we zijn nu op zoek naar een mooie camper. Hopelijk vinden wij iets moois zodat wij komende zomer heerlijk door Europa kunnen toeren. We willen verschillende plaatsen bekijken. Dus wij hebben er erg veel zin in. De zomer mag wat ons betreft beginnen!