29 mei 2024

Modieuze en sportieve bakfiets

2 min gelezen
Elektrische bakfiets

Denk je aan een bakfiets dan denk je niet snel aan modern en sportief, maar eerder aan een oncomfortabele fiets met een houten bak waarmee je niet soepel door het verkeer kunt fietsen. Maar met een elektrische bakfiets van Dolly heb je een heel andere bakfiets, een trendy model die ook nog eens zo soepel fietst dat je er overal mee naartoe kunt gaan. Of dit nu in een klein straatje midden in de stad is of op een boerderij op het platteland.  

Sterke motor om overal te fietsen 

Elektrische bakfiets

De sterke 600 Wh accu zorgt ervoor dat je met de elektrische bakfiets door ieder weertype kunt fietsen, of het nu windstil is of er staat een fikse wind. Ook door het drukke verkeer of een stil landweggetje, overal fiets je met het grootste gemak doorheen. Omdat de bakfiets goed wendbaar is en comfortabel fietst is het meenemen van kinderen of andere spulletjes eenvoudig. De kinderen zullen blij zijn als er weer boodschappen gedaan moet worden, zij vinden het geweldig om in de kunststof bak te zitten. 

Val op met de trendy bakfiets 

Een elektrische bakfiets hoeft altijd lomp te zijn bewijst Dolly met dit exemplaar. Door het gebruik van de juiste materialen en het mooie ontwerp heb je een modieuze bakfiets met een prachtig ontworpen bak. De meeste bakfietsen zijn niet erg comfortabel, hierdoor is het niet makkelijk om te wenden of keren. Maar deze Dolly bakfiets heeft wel rijeigenschappen van een normale fiets, dit betekent licht fietsen en comfortabel wenden en keren.