29 mei 2024

Windscherm, robuust en toch uniek

2 min gelezen
Xterior

Een windscherm plaatsen op je eigen terras? Steeds vaker zie je om je heen dat mensen een scherm aanschaffen. Hiermee zorg je er als het ware voor dat jouw gasten onbezorgd kunnen genieten van een hapje en een drankje. Niemand zit er op te wachten dat de wind nogal een storende factor gaat worden. Dan is het wel logisch dat je hier, als ondernemer zijnde, iets aan wilt doen. Maar wat is nou een efficiente manier om er goed voor te zorgen dat het werk?

windscherm

Een windscherm plaatsen?

Zelf wilde ik eens gaan kijken naar de mogelijkheden hierin. Het terras bij ons is vrijwel rechthoekig. Oftewel, mogelijkheden genoeg om hier verandering in zien te krijgen. Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken en kwam ik al vrij snel terecht op de website van Xterior. Dit bedrijf beschikt over de juiste middelen en bovendien hebben zij een geweldig concept. Het plaatsen van een windscherm! Met een windscherm zorg je er op een eenvoudige manier voor dat de wind niet meer over het bord heen kan waaien.

Uitzicht

Hoe te realiseren?

Natuurlijk is het realiseren van een nieuwe scherm op het terras eenvoudiger dan dat ik had verwacht. Ik had er namelijk voor gekozen om contact te zoeken met Xterior en hen het verhaal voor te leggen. Een vriendelijke medewerker aan de andere kant van de lijn heeft mij zeer goed te woord gestaan. Hieruit bleek al vrij snel dat wat ik in gedachten had, ook gerealiseerd kon worden bij ons! Zo heb ik ervoor gekozen om bij dit bedrijf een bestelling te gaan plaatsen. Dit werd in een mum van tijd bevestigd en voordat ik het wist stonden zij al klaar bij ons op het terras. Zelfs de montage hiervan was vrij snel gedaan! Hierdoor wil ik mijn complimenten uitspreken over Xterior. Zij denken maar al te graag mee met ons!