16 juni 2024

Wat is een escape room?

1 min gelezen

Ik ben sinds een aantal maanden de trotse eigenaar van een eigen garage in de buurt van Deventer. In de loop van de maanden had ik al een erg goede en hechte band opgebouwd met al mijn werknemers. Het leek mij daarom ook een leuk idee om een teamuitje te organiseren. We gingen met z’n allen op zoek naar een origineel idee. Een van mijn werknemers kwam met het idee voor een escape room. Ik ging daarom op het internet op zoek om meer informatie te vinden over wat een escape room precies is.


Meer informatie op het internet

Toen ik op het internet op zoek ging naar meer informatie over wat een escape room is kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uit op de website van escape room Deventer. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en wat een escape room eigenlijk is. Na het lezen van de informatie leek het mij een erg leuk idee om dit met z’n alle te gaan doen. We  hebben samen een erg leuke dag gehad en ik raad het daarom ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar een leuk dagje uit of een teamuitje.