16 juni 2024

Tip voor een zeer goede personal trainer in Arnhem

2 min gelezen
100pt

Ben je op zoek naar personal trainer Arnhem ? Dan raad ik je aan om eens en kijkt en neen op de website va 100% PT. Ik ben in een aantal weken namelijk erg veel afgevallen met behulp van een personal trainer en daarom ben ik zelf ook super tevreden. 

Een zeer overzichtelijke en informatieve website 

Toen ik op het internet op zoek ging naar personal trainer Arnhem kreeg ik erg veel zoekresultaten van zeer veel personal trainers in de buurt van Arnhem. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van 100% PT mij het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie die mij erg aansprak. Op de website is erg veel informatie te vinden over de personal training en voor wat zij belangrijk vinden. Op de website is zeer veel informatie te vinden voor voeding en jouw leven te veranderen in een gezonde levensstijl. Dit sprak mij super erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen voor een kennismakingsspel. 

personal-coach

Zeer tevreden over de personal training 

Toen ik contact met het bedrijf opnam werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en ik kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek hebben we het uitgebreid gehad over mijn levensstijl en voeding. Na het gesprek besloot ik om te beginnen met sporten bij 100% PT. We zijn inmiddels een aantal weken verder en ik heb al erg veel resultaat geboekt. Daarom ben ik zelf ook erg tevreden.