29 mei 2024

Sleutelhangers met logo, leuk om te geven en om te krijgen

3 min gelezen
Afghaans restaurant Utrecht

Iedereen heeft het wel in zijn of haar bezit, de sleutelhanger. Mensen gebruiken een sleutelhanger om verschillende redenen. Waarbij de ene een sleutelhanger aan zijn of haar sleutelbos hangt om deze niet kwijt te raken, gebruik de ander een sleutelhanger om de foto van een geliefde altijd bij zich te dragen. Particulieren hebben dus vaak een sleutelhanger bij zich en hier spelen bedrijven dan ook slim op in. Bedrijven kiezen namelijk steeds vaker voor sleutelhangers met logo.

Waar kan een bedrijf sleutelhangers voor gebruiken?

Veel bedrijven gebruiken het dus, sleutelhangers met logo. Maar waar kan een bedrijf een sleutelhanger voor gebruiken. Het belangrijkste bij het ontwerpen van een sleutelhanger voor uw bedrijf, is om na te denken over het doel van de sleutelhanger. Wanneer komt de sleutelhanger bij de klant terecht? Wordt de sleutelhanger uitgedeeld op festivals, dan is het belangrijk dat de sleutelhanger vooral niet te groot is zodat festivalgangers de sleutelhanger makkelijk bij zich kunnen dragen. Wordt de sleutelhanger uitgereikt op een grote beurs of bij het werk, dan is het vooral belangrijk dat de bedrijfsnaam goed in beeld is. Sleutelhangers worden namelijk vaak uitgedeeld door bedrijven om klanten te werken en om de naamsbekendheid te vergroten.

Passend bij uw bedrijf

Sleutelhangers zijn er in alle vormen, maten en kleuren. Natuurlijk is het belangrijk dat de sleutelhangers met logo passend zijn bij uw bedrijf. Hierbij kun je denken aan de vorm van de sleutelhanger. Zoals een auto bij een garage of een brandblusser bij de brandweer. Daarnaast kun je de vorm van de sleutelhanger ook aanpassen naar aanleiding van de gelegenheid waarbij de sleutelhanger wordt uitgedeeld. Denk bijvoorbeeld aan een 5 als het bedrijf 5 jaar bestaat. Er is dus van alles mogelijk, maar zorg er ten alle tijden voor dat de sleutelhanger past bij uw bedrijf en past bij het doel waarvoor de sleutelhangers worden uitgedeeld. Daarnaast is het ook belangrijk dat de sleutelhanger past bij de doelgroep. Zorg voor een pakkende tekst of een opvallende kleur, zodat de sleutelhanger opvalt. Of zorg voor een extra functie van de sleutelhanger om het voor de doelgroep nog interessanter te maken.

Functionele sleutelhangers met logo van bedrijf

Een extra functie van een sleutelhanger, dat klinkt heel gek. Wat voor een extra functie kunnen sleutelhangers met logo hebben? Bij het antwoord op deze vraag denk je heel moeilijk, maar het antwoord is simpel. Denk bijvoorbeeld aan een sleutelhanger met een bieropener, wat gebruikt wordt voor het promoten van een biermerk. Ook kun je denken aan een sleutelhanger met winkelwagenmuntje, waarbij de desbetreffende supermarkt meer naambekendheid creëert. Het materiaal van een sleutelhanger kan ook als extra functie dienen. Bij een bedrijf in meubels of houtwerk, is het natuurlijk wel tof als de sleutelhanger met logo ook van hout is gemaakt. Denk dus goed na over de kenmerken van de sleutelhanger voor jouw bedrijf.

Zorg bij het ontwerpen van sleutelhangers met logo van Sleutelhangers.nl voor een passend figuur, een pakkende tekst, een opvallend kleurtje of een toffe extra functie van de sleutelhanger. Wanneer je dit als bedrijf doet, wordt jouw sleutelhanger gegarandeerd een succes!