20 april 2024

Rimmel

2 min gelezen

Rimmel London heeft één doel: ervoor zorgen dat iedereen zichzelf kan zijn. Want zelfexpressie, dat is wat jou maakt. En dit kan je bereiken door middel van make-up. Make-up laat ons zijn wie we willen zijn en hoe we ons aan de wereld willen laten zien. Rimmel London helpt je een handje en geeft jou de ruimte om 100% jezelf te zijn.

Het make-upmerk is in 1834 opgericht door Eugene Rimmel en zijn vader. In deze tijd werd mascara gemaakt van kwik en was het gevaarlijk om te dragen. Rimmel kwam met een niet-giftige mascara op de markt en werd hierdoor een pionier op het gebied van persoonlijke hygiëne en beauty. Het merk had, en heeft nog steeds, de constante behoefte om grenzen te verleggen. Daarom blijft Rimmel London continu innoveren zodat jij de nieuwste looks kan creëren.

Naast dat het merk veel rekening houdt met de wensen van ieder mens, houdt het ook rekening met dieren. Bij Rimmel wordt niet getest op dieren en het merk wil zelfs een einde maken aan dierproeven in de hele beautysector. De producten voldoen aan alle wetten, voorschriften en richtlijnen die gelden in elk land. Dankzij de beste wetenschappelijke tests, gebaseerd op het gebruik van erkende alternatieven voor dierproeven, weet het merk alleen maar veilige producten te produceren. Goed voor mens én dier.

Bij Beautyfashionshop verkopen we wel meer dan 100 producten van Rimmel London. Zo ook de razend populaire Stay Matte Powder. Deze poeder is een wereldwijde bestseller dankzij de perfecte matte finish. Ook een klassieker is de Eyebrow Pencil. Dit wenkbrauwpotlood biedt een lang-houdende formule waardoor je wenkbrauwen de hele dag perfect in model blijven zitten. De Natural Bronzer Powder is ook een product dat door miljoenen mensen wordt gebruikt. De fluweelzachte textuur zorgt voor een gelijkmatige teint die tot wel 10 uur lang standhoudt. Hallo zongekuste huid!   

Kies je voor Rimmel, dan kies je voor kwaliteit en diervriendelijkheid. Vele beroemdheden gingen je al voor. Kate Moss bijvoorbeeld, een supermodel uit Groot-Brittannië, is al sinds 2001 het gezicht van het make-upmerk. Ook Rita Ora, een Britse popzangeres, is sinds 2013 een samenwerking aangegaan. In 2016 begon het make-upmerk ook samen te werken met Cara Delevingne, wederom een supermodel uit Groot-Brittannië. Kies net als deze beroemdheden voor Rimmel London en bestel je producten bij Beautyfashionshop. Hier vindt je de beste make-up altijd voor een scherpe prijs. Bij een besteding boven de €40 hoef je geen verzendkosten te betalen en bij iedere aankoop ontvang je een kortingsbon voor je volgende bestelling.