20 april 2024

Restaurant Kaatsheuvel

1 min gelezen

Wil jij lekker eten in een restaurant in Kaatsheuvel? Dan ben je op het juiste adres bij Guesthouse Kitchen. Je begint een goede dag natuurlijk met een uitgebreid ontbijt, lekker Lunchen met vrienden of familie of een heerlijk diner met de verste producten op de markt. Alles is mogelijk bij GueatHouse Kitchen in Kaatsheuvel.

GuestHouse Kitchen
Naast heel betaalbaar eten is het ook nog eens duurzaam om te eten in het restaurant in Kaatsheuvel. GuestHouse Kitchen kwam vanaf 2018 met een hele bijzondere formule, door in samenwerking te gaan met Albert Heijn zorgen zij voor een dagelijks wisselend menu met vers aanbod uit de supermarkt. Zo vermindert het restaurant de voedselverspilling in de Albert Heijn met maar liefst 50 procent.   

Als gast van het GuestHouse Hotel heb je meteen een restaurant in de buurt. Dat is zeker handig als je een bezoek brengt aan de Efteling, die nog geen 500 meter van het hotel ligt. Met een stevig ontbijt ben je klaar om lekker de hele dag te wandelen in het park. En na afloop kun jij jezelf lekker culinair verwennen met een diner in de GuestHouse Kitchen. In combinatie met een Efteling arrangement van ons pakt z’n trip ook nog eens heel voordelig uit.

Reserveer nu!
Wil jij nou ook lekker genieten van het eten dan ben je bij GuestHouse kitchen op het juiste adres. genoeg redenen dus om een bezoek te brengen in het restaurant. Reserveer nu een plek als jij wilt genieten van het eten.