20 april 2024

Puppy training is erg belangrijk

2 min gelezen

Hoe leuk is het als u binnenkort een puppy in huis neemt! Het zal uw trouwe maatje worden en u kunt de hond opvoeden als familiehond. Om dit te bereiken is het belangrijk dat de hond een goede opvoeding krijgt. Misschien heeft u al ervaring om een hond op te voeden? Het blijft altijd verstandig om bij een nieuwe hond opnieuw een puppycursus te nemen. Veel mensen raden 123 Tinki aan en ook ik vind dit de beste online puppycursus. Bekijk snel de website en kijk of het iets voor u is! Een puppy training is erg belangrijk.

Waarom een puppycursus bij 123 Tinki?

In de eerste 180 dagen van het leven van uw puppy zal u veel vragen hebben. Deze vragen in de eerste 180 dagen van het leven van uw puppy zullen beantwoord worden in de online puppycursus van 123 Tinki. Alle vragen en antwoorden zullen uitgewerkt staan in de boeken van 123 Tinki. Als extra bonus geeft 123 Tinki er nu ook 4 extra puppy boeken bij en zal u levenslang toegang krijgen om de puppy experts persoonlijk uw vraag te stellen. Zij zullen u persoonlijk advies geven. Door al deze middelen zult u uw puppy op de best mogelijke manier opvoeden. Ten slotte heeft u ook de 100% niet goed geld terug garantie. Het kan natuurlijk gebeuren dat dit toch niet de beste manier voor u is. Om uw puppy het beste leven te geven, start u natuurlijk met de online puppycursus van 123 Tinki.

Wat zijn verschillende problemen bij pups die verholpen kunnen worden?

  • Niet luisteren op commando of niet netjes aan de riem lopen.
  • Angst voor de bench of alleen zijn.
  • Verschillende gedragsproblemen zoals bijten of binnenshuis plassen.
  • Uw eigen onzekerheid over het opvoeden van uw trouwe vriend.

Het geluk van uw pup is afhankelijk van uw eigen keuzes. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat de meeste gedragsproblemen en trauma’s in de eerste 6 maanden van het leven van een pup veroorzaakt worden. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en gunt u uw puppy niet. U als baasje kunt hier een positieve als negatieve invloed op hebben. Het is daarom belangrijk om gedragsproblemen en trauma’s te voorkomen en uw pup de best mogelijke opvoeding te geven. Dit doet u door middel van bijvoorbeeld een puppy cursus van 123 Tinki te volgen. U weet dan zeker dat uw puppy een goede opvoeding krijgt.

123 Tinki zijn de experts in de hondenbranche

In de afgelopen jaren heeft 123 Tinki veel ervaring opgedaan en kunnen zich momenteel experts noemen in de hondenbranche. Ze hebben namelijk verschillende onderzoeken gedaan om erachter te komen wat de problemen zijn tijdens een opvoeding van een puppy. Zo hebben zij de cursus nog beter kunnen maken doordat zij uitgebreid ingaan op de 7 meest voorkomende problemen bij het opvoeden van een puppy. Deze problemen staat zeer uitgebreid in de online puppycursus. Wanneer u kiest voor 123 Tinki, kunt u er zeker van zijn dat u een van de beste en meest uitgebreide cursus van Nederland heeft.

Meer verhalen