29 mei 2024

Partyverhuur Waalwijk

1 min gelezen
Partyverhuur Waalwijk

Partyservice John van Pas is de leverancier die u in kunt schakelen voor diverse evenementen voor de horeca, verenigingen en bedrijven. Staat er een groot- of kleinschalig feest op de planning? En schakelt u ons graag in als drankleverancier, of mogen wij de volledige aankleding met catering voor uw feest verzorgen? Onze medewerkers denken graag met u mee.

Partyverhuur Waalwijk

Dranken en etenswaren voor kleine en grote groepen

Of het nu gaat om een evenement voor 10 of 100 personen, in beide gevallen voorzien wij de dranken en etenswaren. En net als u weten wij dat het af en toe lastig is om de drankconsumptie goed in te schatten. Komt u er in de loop van de avond achter dat de drank er sneller doorgaat dan verwacht? Bel in dat geval even en wij zorgen ervoor dat de consumpties direct voor worden aangevuld. Partyverhuur Waalwijk maak het voor u mogelijk!

Een breed assortiment aan verhuurmaterialen

Wist u dat u bij ons kunt kiezen uit een breed assortiment aan verhuurmaterialen? Denk hierbij aan bijvoorbeeld koelingen, spoelbakken en mobiele bars. Dankzij onze ruimschootse ervaring weten wij als geen ander wat er allemaal nodig is om een klein en groot feest tot een goed einde te brengen. Schakel ons in voor partyverhuur Waalwijk en neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan u graag te woord.