16 juni 2024

Led reclamebord voor aan de gevel

2 min gelezen
led scherm

Een led reclamebord aan de gevel hangen kan u erg veel meer exposure opleveren. Deze borden vallen veel meer op dan de standaard lichtbakken die men vroeger altijd aan de gevel had hangen. Deze lichtbakken waren een stalen kast met daarin TL verlichting met aan de voorkant een sticker die dan werd verlicht en dus zo het logo van de winkel weergaf. Omdat bina iedereen zo n lichtbak had hangen viel dat totaal niet op en gingen winkels op zoek naar alternatieven om wel op tre kunnen vallen.

Een van de beste manieren om op te vallen is dan om voor een led reclamebord te kiezen. Dit is led gevelreclame welke dus alle voordelen heeft van een led scherm.

Voordelen van een led scherm

Een led reclamebord heeft veel voordelen. Zo verbruikt led heel weinig energie ten opzichte van andere lichtbronnen. Een ader groot voordeel is dat de afbeelding op het reclamebord te veranderen is. Omdat een led reclamebord uit honderdduizenden leds bestaat die de afbeelding weergeeft en deze afbeelding computergestuurd is kunnen we de computer opdracht geven een andere afbeelding te laten vertonen. Er is zelfs een mogelijkheid om met software het led reclamebord zo te programmeren dat het scherm om de zoveel seconden een andere afbeelding vertoont. Zo kan u dus actuele informatie op het led bord vertonen zoals uw openingstijden, bepaalde acties of gewoon uw bedrijfslogo of bedrijfsgegevens.

Deze led reclameborden kunnen ook nog eens waterdicht gemaakt worden zodat ze gewoon buiten tegen de gevel gehangen kunnen worden en dus niet onder een afdak hoeven te hangen.

Nog een groot voordeel van led reclameborden is dat ze een zeer hoge lichtsterkte kunnen produceren. Hierdoor zijn ze ook heel goed te zien bij een zonnige dag.

De led reclameborden zijn er in standaard maten maar kunnen ook op maat gemaakt worden zodat de eigenaar zelf kan beslissen hoe groot het wordt en welke afmeting het beste past bij de gevel. Soms is men namelijk van de gemeente verplicht zich aan een bepaalde afmeting te houden om de uniformiteit en uitstraling van bepaalde winkelpanden te waarborgen.

Bent u op zoek naar mooie led reclameborden of wilt u advies wat het beste is voor uw winkelpand dan adviseer ik u eens te gaan kijken bij de Leddisplayexpert te Breda. Zij hebben veel voorbeelden staan in de showroom en kunnen u heel goed adviseren.