23 juli 2024

Infraroodcabine voor mijn verjaardag gekregen

2 min gelezen
infraroodcabine

Onlangs ben ik 50 jaar geworden en heb ik een infraroodcabine cadeau infraroodcabinegekregen. Elke maand probeerde ik wat geld aan de kant te leggen, om tot de aankoop van zo een cabine over te kunnen gaan. Echter had ik de laatste tijd zoveel pech in huis, dat ik dit geld hiervoor moest aanbreken. Dan ging mijn wasmachine stuk en dan wel weer iets anders. 

Mijn wens was om een eigen wellness kamer te maken op zolder. Hierdoor hoefde ik mijn huis niet meer uit om even heerlijk te kunnen ontspannen. Vroeger was ik vaak bij een sauna in de buurt te vinden, Maar in de winter had ik steeds meer moeite om in de avond de straat nog op te moeten.  Hierdoor kwam het idee om zelf tot de aanschaf van een sauna over te gaan. Ruimte had ik genoeg en ook wist ik welk model het moest worden. Alleen het belangrijkste gedeelte, geld, daar ontbrak het nog aan.

Een infraroodcabine van mijn vrienden gekregen

infraroodcabineNadat ik mijn zoveelste tegenslag te verwerken had, mijn stofzuiger was stuk, had ik de hoop op een infraroodcabine opgegeven. Hier had ik zolang naar uitgekeken en op deze manier zal het nog veel langer gaan duren. Toen ik dit tegen mijn vriendengroep vertelde begonnen zij een beetje te lachen. Waarom wist ik op dat moment niet, maar daar ben ik snel achter gekomen.

Mijn 50e verjaardag was aangebroken en hiervoor had ik veel mensen uitgenodigd. Omdat er ook mensen van ver moesten komen heb ik het in de middag gevierd. Er waren al een paar mensen aanwezig toen weer de deurbel ging. Er stond een vreemde man voor de deur met een enorm pakket.

Mijn vrienden hadden geld bij elkaar gelegd om een sauna voor mij bij de Bodyfit shop te kopen. Deze werd op de dag van mijn verjaardag bezorgd en geplaatst. Na mijn verjaardag kon ik heerlijk ontspannen.

Meer verhalen