29 mei 2024

Heftruckcertificaat halen? Lees verder

2 min gelezen

Heftruckcertificaat, deze heb ik gehaald bij Osseforth en omdat ik hier zo tevreden over ben. Bracht dit mij op het idee om mijn ervaring achter te laten op dit blog. Omdat ik wil gaan solliciteren bij een groot magazijn, wilde ik op mijn cv hebben staan dat ik kan rijden met een heftruck. Daarom wilde ik zo snel mogelijk een goede verkeersschool vinden die mij hiermee kon helpen. Omdat Osseforth erg goed staat aangeschreven en ook veel informatie op de website heeft staan. Had ik al snel goed vertrouwen en dit is geheel terecht. Want ik heb op een leuke en leerzame manier mijn heftruckcertificaat in twee dagen in de wacht kunnen slepen. Deze heb ik direct aan mijn cv toegevoegd en uiteraard direct gesolliciteerd bij het bedrijf waar ik dolgraag voor wil werken.

Heftruckcertificaat

Heftruckcertificaat en overig

Naast het halen van een heftruckcertificaat, ben je hier ook aan het juiste adres om overige andere certificaten te halen. Maar ook voor de rijbewijzen zit je hier goed. In de toekomst wil ik ook mijn vrachtwagenrijbewijs gaan halen. Ook dan zal ik mij zeker weer wenden aan dit bedrijf. De mensen zijn erg vriendelijk en je wordt erg goed geholpen. Zowel de theorie als de praktijk wordt vanuit Osseforth volledig verzorgt. Het enige wat jij moet doen is goed opletten en jezelf vervolgens bewijzen om dat bewijs binnen te slepen.

Binnen een week mocht ik al op het eerste gesprek komen bij het bedrijf waar ik had gesolliciteerd. Inmiddels ben ik ook al aangenomen. Hier heb ik de mogelijkheid om door te groeien dus ik denk dat ik nog wel terug kom voor het halen van een volgende opleiding. Ik kan het je daarom zeker aanraden om eens op de website te kijken. Hier is erg veel mogelijk en dit bedrijf is een absolute aanrader.

Rijlessen