29 mei 2024

Glijmiddel veranderde mijn seksleven

1 min gelezen

Het is iets wat ik al een tijdje van mijn vriendin hoor, ‘’we moeten glijmiddel gebruiken om seksleven op te fleuren’’. Eerst zag ik het niet zo zitten omdat ik het nut er niet echt van in zag. Maar na één keer gebruiken was mijn mening al veranderd. Het is geweldig! Wij hebben zelf voor de siliconenvariant gekozen, aangezien wij naast seksuele intenties ook gewoon elkaar ermee willen masseren. Deze variant is daar zeer geschikt voor.

De eerste ervaring

Toen ik het voor het eerst kocht deed ik het alleen om er vanaf te zijn. Mij maakte het niet zo veel uit of we het nu wel of niet zouden aanschaffen. Maar toen we thuis kwamen en het hadden uitgeprobeerd veranderde mijn mening gelijk. Mijn vrouw heeft veel last van stress en heeft daardoor wel eens een droge vagina. Met het glijmiddel hoefde we niet te wachten tot zij geheel nat was. We konden gelijk beginnen!

Aanrader

Voor iedereen die dit nog niet heeft geprobeerd, raad ik het aan om dit ook eens te proberen. Voor mij heeft het in ieder geval deuren geopend die mij eerst onwaarschijnlijk leken. Er zijn verschillende verkooppunten zoals drogisterijen, maar ook online webshops zoals Xman-store waar ze glijmiddelproducten verkopen.