23 juli 2024

Een zakmes kopen doe je natuurlijk bij online speciaalzaak www.zakmeskopen.nl/ !

1 min gelezen
www.zakmeskopen.nl/

Het vinden van het juiste zakmes heeft soms wat meer tijd en goed advies nodig. Bij Zakmeskopen.nl kunnen zij je helpen bij het vinden van het mes. Alle medewerkers van www.zakmeskopen.nl/ zijn net als jij liefhebbers van zakmessen. Zij weten alles over messen en kunnen u informatie geven over de desbetreffende artikelen. Naast messen verkopen wij ook zaklampen en kapmessen. De combinatie van een survival mes en een zaklamp is perfect om mee de jungle in te gaan!

www.zakmeskopen.nl/

Zijn zakmessen legaal?

Alle zakmessen van www.zakmeskopen.nl/ zijn legaal in Nederland. Wel gelden er bepaalde veiligheidsregels. Zo mag je de messen niet gebruiksklaar vervoeren, deze moet je goed opbergen en verpakken. Niet alle messen zijn in Nederland legaal. Zo zijn vlindermessen, bepaalde vilmessen en slachtmessen verboden. Bij ons op de website kunt u alleen legale messen kopen. Wij raden u aan om de wapenwet eens goed door te lezen. Dit is nuttig om te weten als u in bezit bent van een zakmes. Er zijn voor alle soorten wapens zoals messen regels.

 

Contact

Heeft u vragen voor ons over een mes of over onze service? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via de mail, telefoon of bij ons langs komen. Wij kunnen u advies en informatie geven over zakmessen. Zakmeskopen.nl is een onderdeel van Jacobs Outdoor, deze is gevestigd aan de Nijverheidsweg 1A in Elst. Dit is Elst in provincie Gelderland.

Meer verhalen