16 juni 2024

Bij de Efteling Overnachten

1 min gelezen
Efteling Overnachten

Wie wilt er nu niet bij de Efteling Overnachten. Klein of groot iedereen heeft wel eens van dit pretpark gehoord, of heeft eer een bezoek aan gebracht. Een geweldig park, met heel veel mogelijkheden. Echter na een dag door het park te hebben gelopen. moeten veel mensen weer naar huis gaan. Een vaak lange en vermoeide rit. Vooral de kinderen hebben het er moeilijk mee, zij moeten na een leuke dag weer stil zitten in de trein of de auto. Daarom leek het ons een geweldig idee om niet meteen naar huis te gaan, maar een nachtje te blijven in het hotel om de hoek, Hotel de Kroon.

Heerlijk bij de Efteling Overnachten

Het park in de buurt is geweldig, maar het hotel waar wij verbleven ook. Er is hier van alles te beleven en je mag ook gebruik maken van het hotel in de buurt, het GuestHouse Hotel. Heerlijk genieten van een ontbijt, een lunch of een diner. Let er wel op dat het vaak druk kan zijn, dus reserveren is zeker gewenst.

Omdat wij deze boeking stiekem hadden gedaan, was het voor onze kinderen extra feest. Nu was het niet in de auto zitten en wachten tot we thuis waren. Nee, eerst gingen we heerlijk eten en daarna konden wij op de ruime hotelkamer verder relaxen.