16 juni 2024

Aqua finesse aanschaffen

2 min gelezen

Het doel van het middel Aqua finesse is voor reiniging van een groot aantal wellness faciliteiten zoals bijvoorbeeld de jacuzzi.

Het lijkt misschien een flinke klus om een jacuzzi schoon te houden. Het water wordt niet helder en er zweven allerlei viezige dingetjes in het bubbelbad. Wanneer je een simpele manier van schoonmaken wil gebruik je het onderhoudsproduct Aqua finesse. Verder zijn er nog een aantal regels die je kunt gebruiken om de jacuzzi spic en span te houden.

De waterkwaliteit

Om een optimale kwaliteit van het water te behouden, is het verstandig dit eens in de drie maanden te verversen. Het maakt echt niet uit hoe vaak je gebruik maakt van je bubbelbad. Bacteriën krijgen de overhand en het water gaat muffig ruiken.

Vindt je verversen te veel werk, dan is het gebruik van een onderhoudsproduct waarmee je het water een maand of 4 helder houdt, een aanrader. Aquafinesse is zo’n product.

Denk aan de filter

Normaal heb je per jaar ongeveer 4 maal een nieuwe filter nodig. Deze is dan door vet en olie niet meer te reinigen. Om de boel een beetje hygiënisch te houden, zal een filter elke week moeten worden schoongemaakt.

Badkleding

Wanneer je met badkleding aan in de jacussi gaat, zorg dan dat deze vrij is van wasmiddellen en wasverzachter. Hiermee voorkom je een vieze filter. Ook producten als haarlak, bodylotions enz. geven de jacuzzi vies water.

Geen chloor gebruiken!

Sommige mensen gebruiken nog steeds chloor in hun wellness. Vroeger werd dit ook echt altijd gedaan om het water bacterievrij te houden. Met Aquafinesse kun je regelmatig het water van je spa ontsmetten en schoonhouden en is chloor uit den boze. Bacteriën en beestjes krijgen geen kans meer om de jacuzzi te vervuilen. Het gehele seizoen een schoon bubbelbad. Kijk voor meer informatie over dit onderhoudsmiddel op deze website.