29 mei 2024

Zonnebrand met je logo erop

1 min gelezen
Blauw

De zon begint steeds meer te schijnen, en dat is natuurlijk erg aangenaam. Maar denk je er nog wel aan om jezelf in te smeren? Als bedrijf zijnde kun je hier ook goed op inspelen. Je kunt namelijk bedrukte zonnebrandcreme laten maken. Dit wil zeggen dat je bijvoorbeeld het logo van je bedrijf op zonnebrand kunt zetten. Wil je weten hoe dat werkt? Lees dan vooral even verder.

aftersun

Perfect als cadeau voor je klanten

De temperaturen beginnen weer te stijgen, en de zomer is in zicht. En dan is het toch heerlijk om in het zonnetje te gaan zitten? Echter heb je dan natuurlijk wel zonnebrand nodig. Wanneer je dit niet hebt, kun je jezelf verbranden. En dat wil natuurlijk niemand. Je kleurt helemaal, en het kan erg pijn doen.

Zoals we al hebben aangegeven, kun je dus zonnebrand cadeau doen aan je klanten. Maar waarom zou je dit nu doen? De redenen daarvoor zijn vrij simpel. Ten eerste is het simpelweg een erg handig cadeau. Zonnebrand komt bij iedereen van pas. Maar het zal je naam ook verbinden aan een gevoel van veiligheid. Want dat is waar zonnebrand voor gemaakt is, en waar je klanten je ook mee gaan associëren.