15 juni 2024

Wietzaadjes kopen, is dit legaal?

2 min gelezen
wietzaadjes

Als je wietzaadjes wilt kopen omdat je wiet wilt kweken voor je zelf, dan is dit eigenlijk illegaal. Je mag eigenlijk geen wiet kweken in je eigen huis. Als je wiet zou willen, zal je naar de coffeeshop kunnen gaan. Wel ziet de politie het door de vingers. Dit betekent niet dat je er geen straf voor kunt krijgen. Als de politie de planten ziet of er wordt overlast gemeld, dan worden de planten in beslag genomen. Je kunt dan afstand doen van de planten waardoor er geen rechtszaak zou komen. Doe je geen afstand van de planten? Dan zal je een straf kunnen krijgen van de rechter. 

wietzaadjes

wietzaadjes aanschaffen, hoe doe je dit?

Wil je wietzaadjes kopen? Dan kan dit bij een aantal winkels in Nederland. Je mag niet overal wietzaadjes kopen. Het vinden van een locatie zal dan ook moeilijk worden. Wel zou je kunnen kijken bij een wiet specialist. Dit kun je vinden in grotere steden. Als je er een hebt gevonden, heb je veel keuze waaruit je kan kiezen. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende wietzaden. Dit betekent dan ook dat je een keuze zal moeten maken tussen de verschillende wietzaden. Ook zal je verschillende wiet zaden kunnen kopen. Het kweken van de wietplanten zullen dan wel moeilijker worden. 

Wiet gebruiken tegen pijn in het lichaam

Wil jij wiet gebruiken tegen een ziekte die zich. in het lichaam verspreid? Dan is dit mogelijk. Je hebt de mogelijkheid om wietplanten te gebruiken voor de pijn in je lichaam. Om de pijn te verminderen, zal je de mogelijkheid hebben om de wiet te roken. Dit kun je met tabak doen maar je kan ook puur roken. Puur wiet roken is beter voor je longen. Wil je liever helemaal niet roken en je longen schoon houden? Dan kan je er voor kiezen om wiet thee te maken. Hier wordt je rustig voor en de pijn in het lichaam zal verminderen.