23 juli 2024

Voor een leuk dagje uit ga je naar Museum Den Haag!

1 min gelezen

Wanneer u van plan bent om een leuk dagje weg te gaan met uw gezin of familie is het zeker de moeite waard om naar Museum Den Haag te gaan. Wij van Museum Den Haag  hebben een prachtige expositie beschikbaar van de kunstwerken van kunstenaar Jan Toorop. Ons museum bezoeken is een leuke manier om een dagje met uw gezin weg te gaan. Museum Den Haag is geschikt voor alle leeftijden. U zult versteld staan, wanneer u een bezoekje brengt aan ons museum. Onze medewerkers zullen u met open armen verwelkomen in ons museum. Museum Den Haag is de beste optie om een dagje weg te gaan!

Bezoek ook Museum Lalique!

Als u naar aanleiding van uw eerdere bezoek aan het gemeente museum in Den Haag meer wilt weten over Jan Toorop is het interessant om een bezoekje af te leggen aan het Lalique museum in de oude Hanzestad Doesburg bij Doetinchem in de buurt. Ook wel in het nabijgelegen museum bij Arnhem. Uw bezoek zal u inzicht geven in de details die Jan Toorop heeft toegepast in zijn werk.

Onze arrangementen

Gasten kunnen naast het museum bezoeken ook genieten van onze arrangementen. Wij hebben voor onze bezoekers twee arrangementen beschikbaar gesteld. Het eerste arrangement is het prosecco arrangement. Onder het genot van een glaasje prosecco woont u een lezing bij van onze conservator. Het prosecco arrangement met een luxe lunch is het tweede arrangement. Gasten genieten hierbij naast een overheerlijke prosecco van een luxe lunch.