23 juli 2024

Onzichtbare hoortoestellen van Phonak

1 min gelezen

Hoortoestellenfabrikant Phonak ontwikkelt onzichtbare hoortoestellen. Lyrics zijn de kleinste gehoorapparaatjes ter wereld en hebben een batterij ter grootte van een rijstkorrel. Deze apparaatjes zijn de oplossing voor mensen die kampen met lichte, matige of ernstige gehoorproblemen. Met Lyric hoort u beter, zonder dat de buitenwereld ziet dat u een hoortoestel draagt.

Een groot gebruiksgemak

De onzichtbare hoortoestellen van Phonak bieden u een groot gebruiksgemak. Ze zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende formaten. Een hoortoestel wordt vlak voor het trommelvlies geplaatst en blijft continu in uw oor zitten. Het apparaatje zit dus diep in uw gehoorgang. Van alle onzichtbare hoortoestellen, is Lyric het enige apparaat dat u enkele maanden achter elkaar kunt dragen, zonder dat u het uit hoeft te doen.

Interesse in onzichtbare hoortoestellen?

Heeft u interesse in de onzichtbare hoortoestellen van Phonak? Dan kan een Lyric Partner u meer informatie geven. Onze gehoorapparaatjes worden verkocht via gecertificeerde Lyric Partners op basis van een jaarcontract. Gedurende één jaar krijgt u nieuwe hoortoestellen als dat nodig is. Bij de meeste mensen zijn dit er zeven per oor. In de eerste dertig dagen van het contract heeft u de mogelijkheid om de onzichtbare hoortoestellen vrijblijvend uit te proberen.