23 juli 2024

Online geboortekaartjes

1 min gelezen
Online geboortekaartjes

Wanneer je in de laatste periode van je zwangerschap zit is het tijd om online geboortekaartjes te gaan bekijken. Je zult, net als ik, al snel tot de conclusie komen dat er enorm veel keuze is uit allerlei kaarten met verschillende kleuren, thema’s en designs. Gelukkig wees een vriendin mij op de website van Kisscards. Hier heb je allerlei basis kaarten die je helemaal naar eigen smaak kunt invullen en aanpassen. Al snel had ik een mooie geboortekaart gevonden voor onze dochter en hoefde ik gelukkig niet meer verder te zoeken!

Online geboortekaartjesOnline geboortekaartjes ontwerpen is eenvoudig en snel

Ik vond het fijn dat we zo snel en eenvoudig een kaartje konden samenstellen. Wanneer je je eerste kindje verwacht komt er al genoeg op je af en deze geboortekaartjes kun je gewoon online vanuit huis maken en bestellen. Het systeem werkt heel gemakkelijk en je hebt allerlei opties qua tekst, beeld en kleuren. Zo maak je echt een unieke kaart voor de geboorte van jouw zoon of dochter.

Eerst een proefdruk ontvangen

Een ander pluspunt van Kisscards, is dat je de optie hebt om een proefdruk te ontvangen. Je krijgt dan een voorbeeld kaart thuis bezorgd en je kunt dan kijken of de kaart helemaal naar wens is. Bij ons was dit het geval dus na de geboorte van onze dochter hebben wij de zelf ontworpen kaarten direct besteld!