16 juni 2024

Nascholing code 95: dit is de beste van Nederland!

1 min gelezen
nascholing code 95

nascholing code 95

Voor nascholing code 95 ga ik altijd naar dezelfde rijschool. Hier heb ik zelf hele goede ervaringen en daarom kan ik hem ook echt aan iedereen aanraden. De eerste keer dat ik hier kwam, was voor mijn rijbewijs. Die heb ik inmiddels alweer 5 jaar, dus dan kun jij nagaan hoe lang ik dit bedrijf al ken. Hierna ben ik weer eens hier gekomen om de certificering die nodig is om chauffeur te mogen worden. Al van jongs af aan leek het mij ongelofelijk leuk om mijn eigen taxi te hebben. Ik was toen namelijk al flink gefascineerd door auto’s en speelde hier dan ook vaak mee. Toen ik daarna een baan vond, werd mij verteld dat ik dit jaarlijks bij moest houden.

Mijn ervaring met nascholing code 95

Sinds die tijd volg ik jaarlijks de nascholing code 95 en dit vind ik altijd erg leuk. De instructeurs die ik werken zijn allemaal heel erg aardig en ik heb dan ook geen voorkeur. Iedereen kan zijn werk heel erg goed doen en daardoor leer ik hier ook snel. Het examen gaat mij iedere keer heel erg goed af en ik heb het dan ook iedere keer gehaald in 1 keer. Ik kan dit echt iedereen aanraden!