16 juni 2024

Mindfulness meditatie in Rotterdam gaan volgen?

1 min gelezen
Mindfulness meditatie Rotterdam

Wil jij ook een Mindfulness meditatie in Rotterdam volgen, dan moet je beslist deze blog eens lezen. Omdat ik al een tijd bij het minste en geringste uit mijn dak ga, was ik op zoek naar een oplossing hiervoor. Het is immers niet gezond om zo Mindfulness meditatie Rotterdamgespannen door het leven te moeten gaan. Vorige week was ik ook, bijna uit het niets, iemand aangevlogen, omdat deze persoon mij een beetje raar aankeek. Je zal je wel afvragen waar heb je het hier over, dit is toch niet normaal. 

Dankzij een Mindfulness meditatie in Rotterdam heb ik mijzelf leren kennen

Nee, dit is zeker niet normaal en daarom was ik op zoek naar een training om beter tot mijzelf te komen en deze heb ik uiteindelijk gevonden. Via een Transcendente Meditatie heb ik geleerd om tot mijzelf te komen. Op deze manier heb ik geleerd om mijn negatieve gedachtes uit te schakelen. Niet met medicijnen, maar gewoon door te leren mediteren. Hierdoor kan ik tot mijzelf keren en hierdoor een rust momentje te nemen. Door twee keer per dag even 20 minuten te ontspannen, ben ik een heel ander mens geworden. 

Heb jij ook interesse in een Mindfulness meditatie in Rotterdam te gaan volgen, geef je dan op voor een training.