16 juni 2024

Goede kapper in hoofddorp

1 min gelezen

Een goede kennis adviseerde mij van de week om eens contact op te nemen met de kapper in Hoofddorp. Het is een super professioneel bedrijf met een uitgebreide dienstverlening. Zo knippen zij studenten, mannen en vrouwen. 

Voordat ik contact had opgenomen, keek ik eerst of het bedrijf beschikt over goede recensies. Dit is gelukkig het geval. Ik heb daarom een afspraak gemaakt en daar geen moment spijt van gehad. Telefonisch werd ik al erg prettig en professioneel te woord gestaan en tijdens het knippen zag ik de professionaliteit weer naar voren komen. Zo gaan zij zorgvuldig met jouw haren om en zorgen zij ervoor dat jij je gewenste kapsel krijgt.

Echt een aanrader

Het is echt een aanrader om naar de kapper in Hoofddorp in te schakelen. Zij beschikken namelijk over alles wat je als klant zijnde wenst van een kapper. Namelijk een goede service, scherpe prijzen en een goede service. Alle diensten worden op de website duidelijk omschreven, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Wat betreft de prijzen zijn zij erg voordelig en als je het vergelijkt met concurrenten in omgeving al helemaal. Neem daarom gauw contact op en mocht je vragen hebben kan je te allen tijde contact opnemen.