16 juni 2024

Filling Pieces sneakers

2 min gelezen

Ben jij op zoek naar een mooi nieuw paar sneakers voor de zomer, of wellicht voor een van de andere seizoenen? Kies dan zeker voor een paar Filling Pieces sneakers die het hele jaar door goed scoren. Doordat de sneakers zijn gemaakt van de allerhoogste kwaliteit kun je zonder problemen een lange tijd doen met elk paar sneakers, en kun je ze dragen in verschillende seizoenen. Het merk is opgericht door een Nederlander in 2009 en het merk heeft dan ook grote bekendheid in Nederland. Echter is het merk de laatste jaren heel hard aan het groeien op internationaal gebied en kun je in steeds meer landen de sneakers van Filling Pieces vinden en bestellen.

Een goede bekendheid op social media

Het merk Filling Pieces heeft een grote bekendheid op social media en zo worden de sneakers ook regelmatig gespot bij bekende mensen. Anderen zoals Lewis Hamilton, Martin Garrix en ook Chris Paul zijn jou al voorgegaan door schoenen van Filling Pieces te dragen. De reden waarom het merk zo populair is heeft te maken met het feit dat het merk exclusief is, en daarnaast ook een echte high fashion is. De schoen is gemaakt van een extreem hoge kwaliteit en scoort dan ook erg goed op basis van verschillende testen.

Hans Voortman

Een nieuw paar van Filling Pieces sneakers kun je het beste bestellen op de site van Hans Voortman. Er is hier namelijk een zeer grote collectie aan verschillende modellen. Je hoeft hierdoor niet meer verder te zoeken naar andere aanbieders van Filling Pieces sneakers. Daarnaast krijgt de aanbieder Hans Voortman erg goede beoordelingen en staan ze al jarenlang bekend om hun hoge kwaliteit. Je hebt de keuze uit verschillende soorten modellen. Zo is het kenmerkend voor veel sneakers dat ze de flap aan de bovenkant hebben, die omhoog gaat. Dit is een typisch kenmerk om de sneakers van het merk Filling Pieces overal ter wereld te kunnen herkennen.