16 juni 2024

Een mok bedrukken als verrassing

2 min gelezen
Mok bedrukken

Mok bedrukken Mok bedrukkenEen mok bedrukken is iets wat ik al langere tijd wilde gaan doen, maar wat er iedere keer niet van kwam. Het was echt zo’n ding wat ik iedere keer vergat. Een goede vriend van mij heeft een tijdje terug namelijk een hele lelijke foto van zichzelf gestuurd en het leek mij ongelofelijk grappig om die erop te laten zetten. Hij heeft namelijk pas geleden het contract getekend van zijn nieuwe functie en daar kan hij dan mooi deze voor gaan gebruiken. Eigenlijk had ik geen idee waar ik zoiets kon laten doen tegen een goede prijs. Ik was namelijk niet van plan om hier veel aan uit te gaan geven, dus dat werd een zoektocht. Uiteindelijk ben ik daarbij uitgekomen bij Hoezzi.

Een erg geslaagd plan

Deze webshop doet nog veel meer dan alleen mokken bedrukken. Zo kun jij dat bijvoorbeeld ook laten doen met sleutelhangers of een hoesje voor jouw mobiele telefoon. De prijzen liggen hier laag, dus dat sprak mij meteen aan. Er waren heel veel verschillende modellen waar ik uit kon kiezen. Uiteindelijk ben ik gegaan voor een simpele witte beker, want dat vond ik het mooiste. Deze bestelling heb ik toen geplaatst en kon ik makkelijk afrekenen met iDeal. De levering was ongelofelijk snel, want binnen een week had ik dit pakket al in huis. Hij was er ongelofelijk blij mee, maar ik vraag mij natuurlijk wel af of hij hem echt mee gaat nemen op zijn eerste werkdag. Neem hier zeker eens een kijkje!

Meer verhalen