29 mei 2024

Een atleet wil misschien Siberia Snus kopen

2 min gelezen
siberia snus kopen

Zelfs de meest serieuze sporter van welke sport dan ook, wil misschien Siberia snus kopen. Het is alleen omdat de nicotine uit de tabak atletische voordelen heeft dat elke serieuze concurrent geïnteresseerd kan zijn in gebruik. Gewoonlijk is het gebruik van nicotine bij sportwedstrijden niet verboden. Het World Anti-Doping Agency of WADA heeft geen klachten over atleten die nicotine gebruiken tijdens wedstrijden. Het is waarschijnlijk omdat de stof toch maar in geringe mate iemands prestaties kan beïnvloeden. Maar voor training is het veel beter om een ​​of ander voordeel te hebben dan helemaal niets. Het zou dus niet vreemd zijn om een ​​speler snuiftabak of snus te zien gebruiken.

siberia snus kopen

Het roken van tabak kan de prestaties verbeteren

Nicotinegebruik heeft op verschillende manieren invloed op een persoon. Ten eerste verhoogt het de hartslag van een persoon. Toch, ook al is dit het geval, het hebben van tabak heeft positieve effecten. Het is bekend dat het de aanmaak van adrenaline en dopamine bevordert. Het betekent dus dat je zich energieker of alerter kunt voelen terwijl je je gelukkig voelt vanwege nicotine. Snus heeft tabak en wordt via de mond ingenomen. Door het tussen het tandvlees en de lippen te laten blijven, wordt milligram nicotine onmiddellijk in het systeem van een persoon afgeleverd. In tegenstelling tot het roken van conventionele sigaretten, hoef je bij deze niet eens rook in en uit te ademen.

Omdat het in zeer kleine zakjes wordt geleverd, is snus perfect voor atletiek. Dat wil zeggen, je kunt het gebruiken tijdens het trainen. Met zijn grootte zou het gemakkelijk zijn om er een te pakken wanneer de behoefte aan energie en mentale activiteit zou ontstaan. De manier waarop het nicotine afgeeft is snel, dus je wordt snel alert wanneer je het zou gebruiken. Om specifiek te zijn, afhankelijk van de voorbereiding, krijg je ongeveer 8 milligram of meer nicotine in je systeem wanneer je een zakje zou consumeren. Dus test het uit wanneer je kunt. Lees meer op snuscorp.com.