23 juli 2024

Dit is misschien wel een van de mooiste bungalowparken van Nederland

1 min gelezen
bungalowparken

Nederland staat vol met bungalowparken. Hoe vind je nu de leukste voor jouw vakantie? En is het eigenlijk wel leuk om in eigen land op vakantie te gaan, of kun je toch beter naar Frankrijk rijden? Een vakantie in eigen land heeft veel voordelen:

bungalowparken
  • je bent bijna altijd goedkoper uit zonder vliegreis of verre autorit
  • je bent vlakbij huis als het nodig is
  • je beheerst de taal
  • je bent toch in een andere omgeving, want Nederland kent vele provincies

Bungalowparken uitzoeken

Ieder bungalowpark is weer anders. Sommigen hebben alleen een aantal bungalows, anderen zijn voorzien van honderden huisjes. Weer andere parken hebben zowel huisjes als kampeerplekken. Een mooi park uitzoeken hangt ook samen met de voorzieningen die je nodig hebt tijdens je vakantie. Er is een bungalowpark in Limburg dat misschien wel het beste van al die werelden biedt. 

bungalowparken

Het mooiste bungalowpark van Nederland

Hoewel het kiezen van een vakantie altijd een zeer persoonlijke keuze is, blijft er een plek telkens als een van de besten uit de bus komen: het bungalowpark Buitenhof de Leisters in Limburg. Het park bestaat uit ruim opgezette kavels en mooi vormgegeven glamping tenten, huisjes, chalets en bungalows. 

Voorzieningen

Een ander voordeel van De Leisters is de voorzieningen. Het is altijd goed om te kiezen voor een vakantiepark met genoeg voorzieningen, zeker als je met familie op reis gaat. Iedereen heeft natuurlijk weer andere voorkeuren. Sommige mensen willen lekker een drankje doen en kunnen dansen. Anderen willen sportfaciliteiten of een leuke speelplek voor kinderen.