16 juni 2024

De celfix voorkomt het branden van de “Check Engine” signaal

1 min gelezen

De celfix is een onbekend onderdeel voor de auto. Veel mensen kennen het niet maar toch wordt het veelvuldig gebruikt in de autosport. Veel auto’s in de autosport worden voorzien van dit onderdeel.

Met een celfix wordt de sensor, ook wel de lambdasonde genoemd, bedoeld voor het meten van het aandeel zuurstof in het uitlaatgas. Wanneer er teveel uitlaatgas langs deze ensor gaat, zal het “Check Engine” lampje op het dashboard gaan branden. Deze is in veel gevallen onnodig gaan branden, waarna u uw auto moet controleren. Door een celfix te plaatsen in uw race of rally auto, zal het lampje in 90% van de gevallen minder snel geactiveerd wordt.

Bestel een celfix eenvoudig bij The Autosport Company

Vind u het ook vervelend dat het “Check Engine” lampje zo vaak gaat branden terwijl er in werkelijkheid niets aan de hand is? Dan is het verstandig om een celfix te bestellen en in te bouwen. Dit doet u gemakkelijk via de webshop van The Autosport Company. Wanneer u deze in huis heeft, kunt u de celfix zelf inbouwen of laat het bij een dealer in de buurt doen. U zult veel profijt hebben van het onderdeel! Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding ook erg goed! Zij bieden namelijk topkwaliteit producten tegen een zeer scherpe prijs! Daarnaast staat het bedrijf ook erg goed aangeschreven op het internet en wordt is het een bekend merk in de autosport! Het is zeker een aanrader om uw celfix hier te kopen.