29 mei 2024

Bloezen borduren voor mijn werknemers

1 min gelezen
bloezen borduren

Bloezen borduren stond boven aan mijn lijstje van dingen die ik nog moest doen voordat mijn eigen restaurant open kan. Een aantal maanden geleden heb ik een eigen onderneming opgestart. Daar kwam meer bij kijken dan ik dacht, maar dat hielt mij niet tegen om alles in detail te regelen. Een van de punten die ik heel erg belangrijk vind, is dat mijn personeel herkenbaar is voor mijn klanten. Zelf vind ik het altijd erg onhandig als ik ergens ben en het personeel in gewone kleding is gekleed. Het is mij wel eens overkomen dat ik iemand aansprak voor hulp en die persoon er helemaal niet bleek te werken.

bloezen borduren

Bloezen laten borduren voor herkenbaarheid

Bloezen borduren kan ik natuurlijk niet zelf, dus ik heb een bedrijf gecontacteerd die dat voor mij kan doen. Aan mijn polo’s die ik voor mijn personeel heb gekocht, heb ik hen toegestuurd. Ook het ontwerp van mijn bedrijfslogo heb ik naar hen gemaild. Het was best wel spannend toen het bedrijf mij mailde met de boodschap dat mijn bestelling klaar was. Een paar dagen later werd er een groot pakket bij mijn restaurant afgeleverd. Een week later liep al mijn personeel met herkenbare polo’s in mijn restaurant rond tijdens de opening.

Meer verhalen